Tuesday, October 4, 2016

452 March Shortvacay : Cameron Highlands

Tuesday, October 4, 2016
Hi,


Sambung sikit lagi jalan jalan. Jalan jalan dalam Malaysia je. Yang ni tak plan apa apa. Selalunya yang plan giler giler yang selalu tak jadi kan. Hahaha. Ni jalan jalan dengan family pulak. Mak ayah aku datang KL, so kt KL tak tau nak pergi mana. Pagi tu terus je aku ajak, jom naik Cameron Highlands. Mak ayah aku pun ‘jommmm’. Haaaa sporting tak diorang. Hehehe. Sebab time ni KL memang panas lit lit. So nak merasa sejuk kat Cameron Highlands pulak. Dah banyak kali pergi CH tapi tak pernah bosan, best je rasa pergi CH. Yang paling syok pergi time weekdays. So memang lengang la. Homestay pun book masa dah on the way ke sana. Homestay pun nod bad. Besar dan bersih.



Masa ni kak Teha aku baru je balik dari CH, esoknya dia naik lagi ke CH. Hahahaha. Nasib la yer sebab dia je tau jalan kt sana. Akak aku kat Penang pun naik CH jugak, kitorang janji jumpa kt Simpang Pulai. Jadilah shortvacay family ke Cameron Highlands plus birthday celebration for Affan. Yeay! Tidow satu malam je. Satu malam pun dah best dah.





napkin je kt leher affan tu, acah acah mafela. hahaha

malam tu layan steamboat. best weh makan steamboat kt tempat sejuk sejuk

affan je pakai baju korea kt Cameron supaya acah acah kt Korea. hahahaha



layan steamboat








cake amik 2 slices je pun. hehehe




masa ni Affan belum pandai jalan lagi.

terima kasih mak ayah spend masa dengan kitorang




cantik view kt Ladang Teh Boh ni




besday Ateh dan Affan tapi Affan tidow sebab nyaman je sejuk sejuk kt sini. hehehehe





Cameron Highlands memang tempat paling best kalau nak shortvacay. Tak jauh sangat dari KL. 



xoxo & hugs
eimanhikmah

No comments: