Monday, August 8, 2016

437 Banyaknya Entry Tertunggak

Monday, August 8, 2016
Hi,



Style writing sendiri pun dah lupa. Hahaha. Last entry masa bulan May. Matilanakkk. Lama tak update. Banyak giler entry tak update. Kata diary diri sendiri. Apa nak diceritakan pun dah lupa. Banyakkkkk sangat. Rasanya kena scroll gambar dalam hp untuk ingt turutan event yang berlaku. Yang aku ingt, holiday Lombok belum update, holiday Koh Samui belum update,holiday Pulau Perhentian belum update, kisah raya 2016 belum update dan last sekali holiday Jakarta-Bandung-Bogor belum update jugak. Hohoho.




Banyakkk nyeee. Sepatutnya update setiap kali balik dari holiday. Sampai apa yang berlaku pun dah lupa. Ruginyaaa. Insya ALLAH aku akan update mana yang ingt. Yang mana sangat memorable tu aku akan update. Holiday Jakarta-Bandung-Bogor paling aku ingt la sebab baru balik. Huahuahuahua. Aku rasa trip Jakarta-Bandung-Bogor sangat memorable sebab aku rasa sangat memorable. Camner tu. Sebab holiday ni aku terlalu focus dengan holiday. Kenapa eh. Sebab aku betul2 belajar erti hidup. Takmoh cite panjang panjang. Nanti aku bagitau. 




Aku rasa kena focus balik dengan blog. Boleh baca balik time2 boring. Hikhikhik. Ok jumpa lagi next entry.









xoxo,
eimanhikmah

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

banyak tue

Ezy Loy said...

sila apdet secara marathon ye..
kat Ig pnye la byk apdet.. hihik