Wednesday, March 9, 2016

433: Wordless Wednesday Gerhana Matahari

Wednesday, March 9, 2016
Hi,

Hari ni gerhana matahari tapi aku tak sempat nak tengok sebab aku tidow. Dah ada orang kejut suh tengok gerhana matahari tapi tak sedar. Hahahaha. Menyesal pun tak guna. Tengok timeline dalam facebook dengan Google je la. Kikikikiki.




Ada lagi gambar tapi letak sikit je la.






sumber : Google.



xoxo!
eimanhikmah

14 comments:

Siqah Hussin said...

Subhanallah. Cantik ciptaan Allah.

Ahmad Hasif said...

Hoho.. Tido ya.. Alahai ruginya...

Jalan2 sini...
Jom baca artikel baru ni..
Jemput join ye..

https://www.ahmadhasif.my/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html

Azian Elias said...

akak pun tak dapat tgk.. busy kat Korea. heel

nuyui a.k.a miss YUI said...

heee yui pn tgk kat on9 jee gmbr deme upload.

mama leen said...

subhanallah.. akak pun tengok semalam.. sampai sakit mata :)

Julia Johari said...

Memang cantiklah gerhana matahari wpun tgk sumber google kan...kuasa Allah

adianiez AIDA said...

aida ada aje tgk matahari.
belakang umah aje.
tapi tu la, takde cermin mata itam, takde negatif.
so tak boleh tgk direct ler matahari tu.

Falsya said...

Subhanallah cantiknye..kite pun xsempat tgk semalam..ruginyeeeee..

Suria Lekatlekit said...

tak tengok jugak tapi entah la tak berapa excited sangat hehehe

Kayu Manis said...

Tido..rugi2..
Tapi tkpe ckup kita mnjadi hmba yg baik di sisi Allah ikut sgla perintah,tgglkn yg di larang..dn sntiasa mnsyukuri sgla nikmatnya..

aRz MoHa said...

Alhamdulillah sekali lagi kita dilihatkan akan kebesaran Allah yang menciptakan alam ini. Matahari Bulan dan Bumi serta planet lain berada dalam lingkaran masing-masing dan tidak berlanggar satu sama lain

Lynndamya said...

Salam, haha aku pun nga tidow mase tu~~ maklumlah time tu still berholiday di melaka kan, hotel sangatlah nyaman dan selesa...mane nak bangun~ hahah

Zie Madini said...

Indah kan ciptaan Allah swt :)

pilot yohan said...

mmg awesome kan..some of the rare moments in our life that we capture n treasure for years to come.