Tuesday, March 8, 2016

432: Aku Bukan Bimbo

Tuesday, March 8, 2016
Hi,




Siapa layan Aku Bukan Bimbo? Aku aku aku! Hehehe. Tapi tengok yang rekod je sebab tak sempat nak tengok on time. Aku tengok drama ni sebab aku suka Nadiya Nissa je. Comel dia dalam drama ni pakai tudung. Walaupun pakai tudung senget2 je pun. Hehehe. Shaheizy Sam pulak ehmmm ehmm ehmmm aku memang tak minat langsung. Hahahaha. Aku tengok gambar dia kawen pun aku nak tengok Syatilla Melvin je. Hahahaha. Aku tak suka lelaki muka jambu jambu cm Shaheizy Sam. Not my taste. Kikikiki. Ko bayangkan eh, orang lain sibuk nak tengok Polis Evo tapi aku tak rasa nak tengok pun sebab tak suka Shaheizy Sam. Kikikikiki.




Aku Bukan Bimbo ni yang aku faham setakat ni yang Dani nak ngurat Elsuraya. Tapi Elsuraya tak suka kt Dani. Elsuraya kena kawen paksa tapi kena kawen paksa dengan orang yang dia tak suka iaitu Azad. Elsuraya berdendam dengan Azad kononya penyebab kematian mak ayah dia. Tapi mati macam mana tak bgtau pulak. Suspen la konon nya. Tergantung sikit. Tapi boleh layan la. Kena ikuti tiap tiap malam kalau nak apa cerita kan kan kan. Malam ni ada suspens sikit sebab Elsuraya akan bertembung dengan Azad kt majlis reunion kolej diorang. Ape Elsuraya akan buat. Ape Azad akan buat. Jadi ke Dani melamar Elsuraya. Jeng jeng jeng.





Tasabarrrr nak tunggu malam ni. Aku suka tengok kembar adik dengan kakak dalam drama ni. Comel. Macam Upin Ipin. Tapi aku tak suka watak adik Dani, kepoh bingitttttt. Hahaha.







xoxo!
eimanhikmah

11 comments:

wahida said...

tak tgk citer ni..tapi minat giler dgn nadiya nisa...dia hebat dlm lakonan...watak apa pun jadik jer...

nak tgk online la lps ni..

Siqah Hussin said...

Saya pun tengok drama nie! Minat dengan ketiga-tiga watak utama :) Jadi je dorang berlakon bersama.

Ahmad Hasif said...

waa.. macam best je cerita ni.. boleh la tengok nnti ni..

Singgah Sini.. Jemput baca

Nak Cari 20 Orang Yang Nak Belajar SEO> site.

nuyui a.k.a miss YUI said...

xprnh lyn lg crita ni..huhu

Nurul Aziz said...

Kita hari tu beli novel bimbo ni, saje.. Ni dah jadi drama pulak. Tak tengok sangat. Hihi. Tapi cantik kan nadiya nisa tu, pakai tudung camtu je pun dah cantik, kalU sendiri pakai mesti mcm apa je.

Zie Madini said...

lama dah tak layan TV...hehe. Mcm² je citer melayu best skrgg ek

AmyZana said...

Watak adik Dani tu lah saya suka sebab sakai sangat ahahahhaha

Julia Johari said...

hahahh kelakar tau aku bukan bimbo hahhahahha aduyaiii pernah tgk 1 slot ritu masa shaheizy sam terjatuh dkt parking...terus cakap bimbo aduyaiii sentap dia hahahha

adianiez AIDA said...

aida dpt tgk sipi-sipi aje.
sebab lewat sgt.
lately ni tak sihat, tido awal :(

Kayu Manis said...

Tk smpt nk tgok dramani dik...

aRz MoHa said...

best ka cerita ni?