Wednesday, March 2, 2016

428: Wordless Wednesday : Finally Leo Wins!

Wednesday, March 2, 2016
Hi,

Happy wednesday everyone!
Nak up story pasal Oscar kt office tapi malas nak transfer gambar. Hehehe. So kite wordless je la hari ni.

So, congratess Leo after 12 years you win!





Leo menang untuk watak dia dalam movie The Revenant. Tapi aku tak tengok lagi sebab kat wayang yang dekat dgn aku tak tayang pun movie ni. Hukhukhukhuk.




xoxo!
eimanhikmah

7 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

huu lama menunggu tu..12 tahun!

Yana Libra said...

tahniah akhirnya mng~~

Amy Hilmirda Daud said...

Wayang yang kat sini pun tak de lagi movie tu. Anak-anak pulak sibuk ajak tengok boboiboy.

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh jumaat..

Siqah Hussin said...

Akhirnya menang jugak Leo!! Bila entah nak tengok filem nie..

Nurhidayu said...

Hi..weh..saya tgk oscar hari tu..mmg kagum la bila tgk leo ni bg ucapan...

adianiez AIDA said...

tahniah leo.
tunggu lama tapi brbaloi :)