Saturday, February 20, 2016

422 Kisah Baju Belang Belang Aku

Saturday, February 20, 2016
Hi,



Kadang2 menaip sorang2 depan computer rasa syok pulak. Hehehe. Tu namanya syok sendiri. Kerja banyak tapi sempat lagi menaip. Kikiki. Oppss bukan curi tulang, kerja tak masuk2 lagi. Biasa la keje ikut queue ni kan. Aku rasa menggigil sebab rasa lama tak berjalan2. Orang cuti raya cina hari tu, aku duk sibuk keje, bila ada cuti sikit, terus rasa nak berjalan jauh sikit. Tu pun kalau plan jadik la. Hehehe.




Lepas tu sempat belek2 gambar, aku kan banyak sangat baju belang2. Hahaha. Memang banyak gilerrr la. Kalau perasan, setiap kali aku up gambar mesti pakai baju belang2. Alamakkkkkk. Aku pergi kerja rasa eh lantak la baju nak belang2 ke apa ke. Hahaha. Kes malas, main sarung je baju yang ada kt rak. Baju corak2 tu ada je tapi malas nak gosok kaedah nya. Kikikiki. Tapi rasa dah lama tak beli baju belang2. Rasa nak beli baju yang plain2 je. Tapi baju belang2 ni yang selesa nak wat pergi keje or jalan2 nk wat cmner kannnn. Huhuhuhu.


Deretan gambar gambar baju belang2 yang aku jumpa setakat ni.

masa ni tgh training kt office, baju biru belang2 hijau

Ni pun kt office ni, pagi2 sebelum start keje. baju belang hijau daun pisang

masa meround KLCC dengan member cari barang

food hunting jambu asam boi, baju biru belang2 putih

jalan kt penang, terserempak dengan Mia Ahmad. hehehe. Baju belang2 biru hitam

jalan2 kt Bandung Dusun Bamboo, Baju putih belang biru turqoise

jalan cameron highlands, baju biru belang putih

jalan2 cameron highlands lg. baju belang biru merah

kt office. baju hitam belang2 putih

kt tambak Pontian. baju biru belang putih

kt krabi makan pancake. baju biru cair belang2 putih

kt emerald pool. baju hitam belang putih

kt krabi sebelum island hoping. baju kelabu belang merah bata

kt pantai cahaya bulan. baju pink belang biru cair

kat PD, baju sama cam kat atas. hehehehe

training kt mid valley, baju biru gelap belang2 putih

kt bukit tinggi, baju kuning belang2 biru pekat

kt bandung. baju oren belang2 biru

kt kawah putih. baju sama kt atas jgk.

kt depan office. baju kelabu belang2 oren.


Ni baru sikit dari koleksi baju belang2 aku. Memang banyakkkkk. Hehehehe. Nak beli lagi banyak kalau jumpa.



xoxo!
eimanhikmah

9 comments:

Ezy Loy said...

cantik la corak belang2..
suke2..
tp xpernah beli baju corak belang2.. haha
suke tgk je

Nick Nashram said...

banyaknye baju jenis belang2..huhu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah!. Byknya baju belang2!
Saya ada 3 helai je rasanya.

miss eimanhikmah said...

Ezy Loy : try la beli.cantikkk..hehehe

miss eimanhikmah said...

Nick Nashram : hahaha mmg byk sgt...

miss eimanhikmah said...

Miss Mirror a.k.a Sam : saya ada niat nk tmbh koleksi..hehehe

Siqah Hussin said...

banyak betul baju belang2 awak.. minat sungguh nie..

nini said...

Haah lah suma belang2....lawa plak nampak..hihi

adianiez AIDA said...

aida xde koleksi shirt belang tau :)
but, its fun tgk semua koleksi u.
kagum!