Wednesday, February 10, 2016

417 Isteri Vs Tunang : Best Drama ni

Wednesday, February 10, 2016
Hi,



Rindu serindu serindunya. Tapi rindu sape tu. Kikiki. Ada la tu, bp hari tak jumpa. Aishhh.Sabar je la. Nasib baik ada peneman cik abg Boro. Tidow dengan dia je la tiap2 malam pun. Heheheh. Tidow kt kepla, pastu dia yang kesejukan sebab dia tak berselimut. Bila pagi2 usap badan dia, sejuk je. Hehehe.



Sekarang ni layan drama Isteri VS Tunang. Alaaa drama Scha Al Yahya dengan Hisyam Hamid tu. Alolololo sweet la pulak diorang ni. Walaupun masing2 dah kahwin pastu dah anak sendiri tapi diorang ni sweet la pulak dalam drama ni. Aku terkekek2 ketawa tengok drama ni malam tadi. Kikikiki. Scene yang paling kelakar, masa kt bilik hotel masa kt Amsterdam katanya. Zaim suh Lana panggil dia abang. Aku tergelak2 weh. Cuwittttttt. Terus post 1 gambar kt Instagram aku. Habis drama terus tidow dalam senyuman. Gittewwww.



Malam ni nak tengok lagi. Dah rekod dah tapi nak tengok on time jugak. Tak sabar nak tengok scene malam ni apa cer kan. Si Mira minta nak jadi isteri no 2. Whattttt?? Tungguuuuuuuu.









Handsome nye la hai Zaim Azfar dan comel nye Alana Sofea. Hehehehe




ok bye!
eimanhikmah

7 comments:

wahida said...

nnt nak tgk jugak la...skrg tengah layan kak marr kat online...citer tu pun best...hehe..

Ezy Loy said...

sebelom drama ni start saye dh bace novel dlu dh..
haha..
tp xsempat pon nk layan drama sebab pukul 10 dh tidoo..
uwaaaaaa

cik hani said...

rumah kami takde astro channel ni..
so layan tengok online je la..
lambat sikit la tahu ceritanya...

aRz MoHa said...

Owh drama baru kan

Husna Rahman said...

dah lama tak tgk drama melayu..xdan masa skrg ni...tp mcm best je

Fyda Noh said...

Memang nampak sweet dorang ni.. natural je berlakon

Sang Penulis said...

Best cerita ni..but a bit annoying ngn watak Amira .