Monday, February 1, 2016

413 Bacheloratte Party : Dusun Gerimis Senja Villa

Monday, February 1, 2016
Hi,



Lepas holiday holiday lagi. Hikhikhik. Dah plan lama dah ni. Aku ni tukang join je kawan aku arrange semua. Tapi ada la part2 yang aku arrange sikit2. Mula2 book villa kt Sungai Buloh. Cun dah sebab tak mahal sangat. Sekali owner villa whatapps bagitau tarikh yang kitorang book bakal blackout. Uwaaaaa. Memang kelam kabut la cari villa lain. Kitorang memang cari yang private pool, nak wat berendam2 sebenarnya. Hikhikhikhik. Last sekali dapat Villa Gerimis Senja kat Ulu Langat. Dekat je dari KL ni haaaa. Setengah jam kalau tak jem. Tapi harga mahal sikit la. RM1k untuk satu malam kalau weekdays. Kalau weekend RM1.5k. Nasib baik pergi weekdays. Hikhikhik.




Ni holiday untuk meraikan kawan yang bakal menamatkan zaman bujang. Dia dah tunang awal January 2016, dan kalau ikut plan diorang bakal bernikah akhir bulan April. Kitorang sebagai kawan nak meraikan je. Lagipun tu sebagai salah satu alasan untuk holiday. Lebih teruja nak berendam2 kt private pool je. Sampai keras rambut aku kena klorin banyak sangat. Menangis iolls!




Gerak pun dah tengahari sebab check-in pukul 2pm. Sampai pukul 1.45pm, so kakak yang jaga villa bagi je terus masuk. Terima kasih kak. Masuk2 rumah memang teruja habis la. Sebab first time check in villa cantik camni. Memang berbaloi dengan harga. Hehehehe. Dah petang sampai memang lapar giler, terus makan nasi lemak member masak pastu terus berendam kt kolam sampai petang. Pastu petang tu terus prepare untuk party. Lets party begin!



aku macam biasa jadi driver. nasib baik diorang tak tidow sepanjang odw ke sini. Hikhikhikhik

yeayyy dah sampai. terus aku tuju sini nak selfie. Hehehe
nampak tak villa belakang tu. cantikkkkk tak?
haaaaa ada gaya artis tak? retis sangat. Hikhikhik

villa ni dalam dusun. eh nama pun dusun gerimis senja. 
rajin giler kawan aku siap buat bunga2 tangan 

makan2..sebelum tu dah siap wat BBQ. so masa majlis start, dah siap masak semua tgl makan je.

charlie chaplin


petang tu si bakal pengantin kuar pergi amik seorang lagi member kitorang, so kitorang cepat2 siap kan prob blkg tu.

wefie. yang pakai crown tu la bride-2-be. Cik Miera tomei tomei

Ada banyak lagi gambar. Tapi aku transfer2 tak masuk pulak. Ok la yang ni je. Yang kecewa sikit, set karok kt rumah ni rosak. So takleh karok2, tapi kitorang ok je. So layan lagu Janam & Gerua je la dalam handphone. Hikhikhik. Masa ni dah penat dah memasing. Majlis ni start dalam kul 9pm. Kul 10.30pm semua prop dah siap kemas, rumah pun dah siap sapu. Hikhikhik. Tengok2 jam, eh party ni dalam sejam je pun. Kikikiiki. To Miera, selamat menempuh alam perkahwinan. Semoga bahagia selalu. Love u! muahciked.




ok bye!
eimanhikmah

1 comment:

Anonymous said...

bbq bakar kt area mana eik?bilik dia ada brp ?