Sunday, January 31, 2016

412 OSS Outing : Agrotek Garden Resort

Sunday, January 31, 2016
Hi,


Lama tak bersiaran. Hehehe. Busy bebenor la. Bulan January memang paling busy sekali. Sampai holiday aku tak update2 lagi. Gambar pun baru dapat semalam dari member. Hikhikhik. Tapi aku rasa nak update pasal officenye outing dulu la. Sebab tu satu hari je. Kehkehkehh.



Company nak sponsor outing. Lepas beberapa kali tertangguh, so bosses decide nak pergi 29hb Jan. Kitorang ok je selagi tak bertentang dengan date lain yang lebih special. Hikhikhik. Oh yang tu aku nak update kendian2 sikit. Lepas entry ni kot. Janji kena ada kt office kul 7am tapi aku sampai 7.30am. Sebelum sampai office, bertalu2 whatapps masuk tanya kat mana kat mana. Penat nak jawab. Bila sampai2 bus tak terus gerak pun. =..=



Alaaaa pergi Agrotek Garden Resort je pun kat Ulu Langat. Tak sampai sejam dah sampai. Tempat pun beberapa kali decide. Kejap Kingfisher, kejap Dusun Eco, so last sekali decide Agrotek Garden Resort. Tempat memang best la sebab boleh mandi sungai. Hikhikhikhik. Kebanyakan bosses semua ada dan bosses semua sporting habis. Layan je karenah kami anak2 buah ni kan. So lets picture talk hokkey.


sesampai je terus masuk bus. pastu bergambar jap pastu bus gerak terus ZzZZzzz sampai la ke Agrotek Garden Resort tu. Hehehehe



bila diva depan camera gini la jadinye. Hahaha

conteng2 muka. tu kengkonon lencana team. Team GEGE. hahahaha

hahahah cm dah lama tak mandi sungai, tu yang excited sgt tu.. kikikiki
petang tu pulak lepas ada aktiviti mandi sungai tu semua, so masuk dewan. ada wat appreciation cmni, kena sign2 pastu bagi ucapan. pastu ada ucapan2. uwaaaaa sedih sebab bakal berpisah dengan senior2 yang sangat baik. wuwuwuwuwuw


GEGE TEAM

Setiap game kitorang rasa kitorang kalah. sebab rasa cam amik masa lama dari sepatutnya tp bila kira2 markah, kitorang dapat no 2. aku awal2 dah cop pastu kambing comel tu. Hehehehe




Malam balik kul 8lebih. Kul 10lebih sampai rumah. Mandi, solat tidow sampai pagi. Penat woooo.

Ok bye!
eimanhikmah

No comments: