Sunday, January 17, 2016

411 Drama Sha&Shah : Alahai Comelnya

Sunday, January 17, 2016
Hi,



Hari ni hari ahad tapi iollsss kerjaaaaa ni. Tapi iolls ok je la sebab lepas ni cuti seminggu. Yeay. Nak pergi mana tu?? Hehehe, ada la rahsia. Alaaa dekat2 je. Nak pergi jauh2 belum cukup pitih lagi. Hikhikhikhik. Alamak cam kebosanan pulak kt ofis ni. Jom la kite ushar drama Sha&Shah kat Astro Ria HD. Aku dah la minat Syatilla Melvin sebab dia comel. Pastu dah pakai tudung ala2 Bruneian tu alo alo alo bertambah comey. Aku start minat dia sejak dia berlakon jadi Nurul kt dalam drama pagi2 yang dia berjemur panas2 kt sangkar ikan. Hahahahaha.




Sejak dari iklan2 drama tu, aku rasa drama ni menarik ni. Ye la kan dah minat pelakon, terus rasa suka. Eh. Hahaha. Tapi adalah aku terskip episode awal2 dulu. Sebab kekangan kerja. Wahh gittew. Tapi tak risau sangat, aku dah set reminder awal2 untuk semua episode kt Astro Ria HD tu. Hehehehe. Yungtung la ada PVR.




Synopsis drama ni pasal diorang ni kena paksa kahwin. Diorang ni kawan2 dari kecik so takde perasaan cinta pun sesame diorang. Sha kahwin pun atas rasa simpati kt Shah yang kena paksa kahwin kalau tak dia kena kahwin dengan perempuan yang dia tak kenal. Tapi bila lepas kahwin, Shah rasa cinta kt Sha tapi Sha belum terima sepenuhnya Shah lagi. Tapi Shah sentiasa berusaha untuk menawan hati Sha. Haaaaa cenggitu la. Cuwiitttttt muwittttttt ngat. Hehehehe.


 





Isk mengantuk la pepagi ni.




ok la bye!
eimanhikmah

4 comments:

Farrah MF said...

Memang comel citer ni. Akak rajin gak follow kalau free :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui mmg layan crita ni..hiii

Fyda Noh said...

Tengok iklan dia, macam comel dorang ni.. tp syatila naj kawin dah

wahida said...

tak pernah tgk citer ni...huhu...