Friday, January 15, 2016

410 PK : Aamir Khan Bogel ke?

Friday, January 15, 2016
Hi,



Kejap je dah hari jumaat. Dah masuk minggu kedua bulan January pun. Malam tadi mimpi buruk sikit. Boleh pulak aku nak pg holiday tapi tak prepare apa2 sampai sikit lagi pintu flight nak tutup. Terus terbangun tidow pastu rasa penat pastu terus takleh tidow balik. Terkelip2 mata lama2 baru tertidow. Hukhukhuk. Takmo2 camtu. Takutttttttt.




Sekarang ni demam Dilwale belum habis lagi. Member2 aku siap nak repeat lagi. Aku boleh nak repeat tapi takde masa. Tapi katanya Dilwale ni tak meletup pun kt India. Kononnya kontroversi dari SRK sendiri. Aku tak sure dia cakap apa sampai filem Dilwale pun terjejas. So ada filem2 yang mengatasi Dilwale. Yang aku tau, Bhajrangi Bhaijan, Bajirao Mastani dengan PK. Tapi katanya PK pun kena banned kt India sebab filem ni mempersendakan agama. 




Tapi aku dah tengok filem PK ni dan filem ni memang bestttttttt. Bestttttt sangat. Comel ngat heroin filem ni, Anushka Sharma. Dannnnnn dalam filem ni Aamir Khan bogel tau. Hikhikhik. Tapi idok la nampak boboy dia tu. Sebab dia tutup pakai radio cabuk dia tu. Hahahaha. Mengisahkan alien (PK) yang sampai kebumi tapi loket kunci angkasawat dia kena curi. So dia berdoa kepada tuhan supaya jumpakan balik loket tu tapi tak jumpa2 jugak. So dia berdoa kt semua agama supayakan jumpakan balik loket tu. So adalah kisah2 disebalik tu semua. Kira layan gakkk la aku tengok filem ni. Sama best cam tengok 3 Idiot. Kena kuat iman ye. Jangan terus2 percaya.



So korang, boleh la download pastu tengok la filem ni. Ni bukan filem cintan cintun ye. Filem ni pelik sikit dan memeningkan tapi bestttttt.



Comel heroin filem ni. Jaggu


Selamat mendownload. 



ok bye!
eimanhikmah

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom tengok

nuyui a.k.a miss YUI said...

Yui x tgk pun lg.. xheeee..

wahida said...

haaa... i pernah tgk 3 idiot kat tv...citer tu best...tak buat i ngantuk pun...ekekek...

miss eimanhikmah said...

Nurzakiah Hanum : tgh tgu orang download kan..hehehe

miss eimanhikmah said...

nuyui a.k.a miss YUI : try tgk..best cite ni...

miss eimanhikmah said...

wahida : kite tgk cite byk kali...10kali ada kot..hahaha