Thursday, January 14, 2016

409 Jadilah Seperti Rashid

Thursday, January 14, 2016
Hi,



Selamat pagi. Pagi yang ceria. Wahhh gittew semangat. Walaupun ngantuk2 sebab tidow lambat tapi bangun awal hari ni. Huhuhuhuhu. Semalam tengok kat timeline FB banyak naw gambar meme Jadilah seperti Rashid. Hahahaha. Kelakar, suka tengok and baca sebab itu reality sekarang. Ada manusia2 bodoh sekarang ni tapi rasa dia betul. Tapi  masih tak sedar2 diri. Bagus jugak ada benda camni, bagi kesedaran sikit. Tu pun kalau sedar diri lah. Hahahaha




Cam kes Amran Fan, tu pun ada bash sampai dia kena deactivate Facebook dia. Sian dia. Orang bagi nasihat pun nak melenting. Ada ke nak menetek anak pastu post kt Facebook. Vongok punya orang. Pastu siap buat laporan polis menyatakan Amran Fans bukak aib dia. =..=




Ini Rashidah. Rashidah menyusukan anak. Tapi Rashidah tak selfie pastu post kt Facebook sebab nak jaga aib diri sendiri dan suami. Rashidah jaga maruah. Jadilah seperti Rashidah. Hahahahaha. Haaa tulah gamak nya. Kita jangan open sangat sebab ada orang tak suka. Akan ada orang pandang sinis nanti. Nanti boleh timbul fitnah. Walaupun dah explain tapi orang takkan faham. 




Kalau versi omputeh, dah banyak dah kt 9gag. Layan gak. Be like Bill. Tu pun kelakar jugak. Hikhikhikhik.
















Ok jom wat kerja.


Ok bye!
eimanhikmah



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

macam2 ya

wahida said...

haha...sian amran...
apapun, selfie sambil menetek mmg aku tak setuju walau apa sekali pun niat dorang...