Friday, October 16, 2015

387 Hocus Pocus : Hantu Serang Office!

Friday, October 16, 2015
Hi,



Hari ni kt office ada wat ghost dress down. Ala2 halloween tu. Serammmmm jugak la ni. Hahahaha.  Aku risau je kalau ada yang kena rasuk. Hahaha. Office aku memang camni. Selalu bos2 yang beriya wat event camni sebab nak release tension. Hehehe. Meremang bulu roma iollss tengok prop2 kt ofis dh macam tanah perkuburan dah. Huhuhuhu.



Tapi sebab banyak kerja, aku tak join sangat aktiviti. Aku focus wat keje. Terdengar2 ada yang kena sawan, meremang bulu roma aku. Padahal menjerit sebab main games je. Kecohhh arr. Gambar pun sikit je amik. Hehe.



hantu cun sangat ni. Kiki Perry. Hahahaha

cuak ada hantu pocong!


Zombie kampung pisang!



Yeay esok cuti weekend.



Ok bye!
eimanhikmah

4 comments:

lynndAmya said...

Salam, haha wahh cool! Kerja apa ni? Designer ke? bestnyee~
Sporting bos, hahaha...mmg xleh buat kerja lah kalau sy camni..props mcm real..siap dgn lampu merah bagai...esok semua boleh MC bagi alasan demam nampak hantu katanya~ haha!

lynndAmya said...

Salam, haha wahh cool! Kerja apa ni? Designer ke? bestnyee~
Sporting bos, hahaha...mmg xleh buat kerja lah kalau sy camni..props mcm real..siap dgn lampu merah bagai...esok semua boleh MC bagi alasan demam nampak hantu katanya~ haha!

lynndAmya said...

Salam, haha wahh cool! Kerja apa ni? Designer ke? bestnyee~
Sporting bos, hahaha...mmg xleh buat kerja lah kalau sy camni..props mcm real..siap dgn lampu merah bagai...esok semua boleh MC bagi alasan demam nampak hantu katanya~ haha!

nuyui a.k.a miss YUI said...

uihh best lak tgk..hihih