Friday, August 28, 2015

374 Wedding

Friday, August 28, 2015
Hi,

Aku jarang dapat join wedding sebab tak cuti. Ramai gak member kawen aku tak pergi. Sedih! Kali ni aku cuba nak memenuhi undangan wedding member sebab aku dapat cuti 3 hari. Tapi wedding kali ni jauh2. Kat Melaka, Kuala Lumpur dan Ipoh. Harap boleh attend semua wedding tu. InsyaAllah. Harap jalan tak jem sebab Bersih 4.0 tu.




Fuhhh penat kerja. Nak balik dah, esok nak pergi makan kt wedding. Hehehe.


ok bye!
eimanhikmah

1 comment:

lynndamya said...

Salam, hahahha tu diaa...banyak jemputan noh~ hehe