Sunday, August 23, 2015

372 The Man From U.N.C.L.E

Sunday, August 23, 2015
Hi,


Malam tadi penat2 balik keje, aku gigihkan jugak pergi tengok wayang. Hahaha. Ni gara2 katanya cite ni best gilerrrr. Hahaha. Tengok showtime, ada pukul 11.30malam, sampai Jusco Kepong pun 11.30malam. Timing baik punya. Hahaha. Terus masuk beli tiket, terus masuk pawagam. Camni la aku suka, takyah tunggu2 nak hisap2 vape ke apa kan. Terus masuk, cite terus start. Haha.


Movie The Man From U.N.C.L.E. Cuak jugak sebab malam minggu kot2 penuh ke kan, tapi tak penuh pun. Aku seperti biasa cepat2 beli tiket seat F sebab seat F paling terbaekkkk sekali kalau nak tengok wayang. Tau dah sebab memang kaki wayang kan. Rugi sape2 datang tengok wayang tapi tak tengok movie ni. Cite ni kelakar, action, hero hensem giler, kelakar, mudah faham dan happy ending. Aku bagi 10 bintang. Hikhikhik.

poster movie, hero man of steel. yang lagi sorang tak sure

cite ni dah ada dulu2 pastu diorang buat movie pulak



Mengisahkan 2 agent Amerika dan Russia berganding bahu membunuh penjahat zaman perang dunia dulu2. Cite dia klasik sikit. Tapi best. Part paling best bila diorang bergaduh naik boat, kawan dia sorang terjatuh, masuk dalam lori, makan2 sandwich tengok kawan dia pusing2 naik bot. Bila kawan dia nk lemas, dia pulak sedih. Pastu dia pergi selamatkan geng dia tu. Padahal diorang ni bukan kamceng sgt pun. Citer ni memang best laaaaa.


Katanya movie Pixels pun best. Kang kalau rajin, nak pergi tengok malam ni la. Hikhikhik.


ok bye!
eimanhikmah


2 comments:

Ezy Loy said...

dulu2 sllu jgk la tgok wayang..
dh balik keje kat kg ni pyh la nk tgk wayang..
panggung wayang jauh..
huhu

anajingga said...

hye eimanhikmah, kak ana datang sini, last kak ana pi movie F&F7 dengan Cinderella haha..pasni nak layan cite apa pun tak tahu lagi.. :)