Saturday, August 1, 2015

361 Melalut

Saturday, August 1, 2015
Assamualaikum..


Hari ni kepala cam ting tong sikit sebab tak cukup tidow. Meround Danau Kota sampai tengah malam tak ingat esoknye kerja. Aku round2 Danau Kota semalam rasa cam tak best dah pergi sana. Ke aku yang tak jumpa benda yang aku suka. Hahaha. Aku jumpa suar tidow je RM10 aku sambar 3 helai terus. Ni je yang aku nampak cantik. Lain2 non hadooooo. Hahaha.



Orang sekarang shopping ikut trend. Sekarang musim vape kan. Aku tengok  kedai vape je yang penuh. Bila pergi rapat2, bukan diorang beli, duk terhidu2 je bau flavor tu. Tapi tak beli pun. Hampeh tol. Eh marah pulak aku macam aku hisap vape je. Hahaha. Aku tiup je vape tu bagi hangit adalah. Hahaha. Tapi kedai jual lampu tidow kat sebelah kedai vape tu takde orang nak pergi pun. Hahaha. Sian brader yang jual tu duk main handphone je.



Aku rasa aku dah melalut dah sekarang ni. Busy manjang jadi takde aktviti sangat yang aku buat sejak akhir2 ni. Gittewwww. Hahaha. Boro Loki Lucy pun aku tak sempat nak layan. Bagi makan minum pastu aku tidow or kuar keje. Sian kucing2 aku kurang kasih sayang. Hikhikhik.



Dari aku melalut ntah apa2, baik aku blah. Eh tak aku nak sambung buat keje. Tapi keje dah siap sebenarnya. Aku nak balik awal tapi tak berani pulak nak cabut dari office ni. Hahaha.



Ok bye!
eimanhikmah


2 comments:

Ezy Loy said...

seluar tido je beli? ok la tu.. ade jgk bnde dibeli.. haha

miss eimanhikmah said...

tu la pasal..cik abg nak beli flavor vape yang x dpt..hehehe