Thursday, July 23, 2015

355 Eid 1436 : Video Raya 2015

Thursday, July 23, 2015
Assalamualaikum..


Hari tu kt office ada wat video raya. Diorang suh pakai baju raya masa bulan puasa hari tu. Aku dengan member2 pun pakat baju raya. Aku join je buat video raya. Sebenarnya tak tengok lagi. Time taip entry baru nak tengok. Masa buat video raya ni jangan cakap, pakat gelak je. Hahaha. Tapi aku awal2 kat kawan aku jangan shoot muka aku depan2. Tak suka tengok muka sendiri dalam video. Hehehe.







Haaaa ni la video tu hari raya kt ofis iollss. Malu iollsss. Hehehehe. 
Enjoiceeeeeeee.



ok bye!
eimanhikmah

No comments: