Friday, July 3, 2015

346 Rasa Sendu Pulak

Friday, July 3, 2015
Assalamualaikum..


Beberapa hari ni mood ke laut sikit. Aku tak tau la kenapa dengan aku ni. Hahaha. Eh gelak. Aku rasa penat kot. Kat office pun aku ngadap PC je. Bape kali aku taip nak update blog pastu tergantung,terus tak tau nak cite apa. Patutnye semalam aku nak update #throwbackthursday aku tapi taktau nk cite apa. Dah cun2 semalam aku lepak mamak bawak Macbook bagai tapi malas pulak aku nk on Macbook tu. Isk isk rugi2 tak update apa2 semalam. Sendu je aku rasa.


Hari ni pun lemah je rasa. Takde mood nak borak2 dengan member sebelah2 ni haa. Tu yang aku menghadap blog je. Malam ni nak balik kampung, saje nak buka puasa dengan mak ayah. Balik dengan abg dengan akak2 aku sekali. Senang 1 kete boleh save bajet. Bajet tarakkkkk sekarang. Hahaha. Balik kejap je. Tinggal jap anak2 bulus aku kat umah. Sedih je muka nak kena tinggal. Huawaaaa jangan buat muka sedih nak oi, mama pun sedih nak tinggal kamu walaupun 2 hari. Nanti papa datang teman yek.


Yeay beli barang online dah sampai. Tapi pos ke akak aku kt kampung, tak tengok lagi. Aku beli baju dengan kasut. Matilanaakkkk sekarang semua online. Semua aku nak shopping jeeee. Beli dah successful payment kt online tu, baru terfikir, perlu ke beli. Takyah menyesal la dik non. Dah beli dah pun. Aku siap beli barang kt Lazada. Ko hado? Hahahaha.


Cepat la kul 7.30mlm. Semakin ditunggu semakin lambat pulak.








Ok bye!
eimanhikmah


No comments: