Wednesday, July 1, 2015

345 Selamat Hari Jadi Bonda!

Wednesday, July 1, 2015
Assalamualaikum..


Semalam kepala otak macam jem sikit. Sebab aku ngantuk gilerrr semalam. Sekarang ni nak bangun sahur memang liat sangat. Hahaha. Kalah macam budak kecik. Akak aku je gagahkan diri bangun sahur sebab dia takleh kalau tak sahur, dia ada gastrik. Aku ok je lagi kalau setakat air secawan. Cuma kadang2 sampai petang aku dah lemau. Hahaha. Setakat ni berjaya lagi tak pergi bazar. Rasa nak pergi tapi tak pergi2 pun. Bagus jugakkan. Sebab tu semalam tak update blog. Amboiii alasan sangat.


Semalam nak bgtau, semalam 30 June besday bonda iolls. Hehehe. Yang ke sweet 64. Walaupun dah 64, tapi mak memang nampak muda sebab dia jaga makan. Tak macam anak dia mentekeded tu macam takde hari esok. Hahaha. Mak aku rileks je makan nasi lauk budu dengan timun. Makan nasi pun tak banyak. Ala2 kenyang gitu2 je. Kalau kite ni makan selagi tak kenyang sangat, selagi tu makan lagi.


Plan hujung minggu ni balik kampung, time tu nak potong kek sekali. Syok jugak tu. Mak dah request nak red velvet kek. Kat mana nak cari ek. Kang cari kt kampung je la. Huhuhu.



Selamat hari jadi mak. Adik sayang mak. Semoga sihat selalu. Semoga murah rezeki. Semoga berbahagia selalu. Semoga cantik selalu. Hehehe. I love u so muchhhhhhhh. Mmmuuaahhhh. Mmmmuuaahhh. Sayang ketat2 nih. 




Yeayyy dah 2 minggu puasa!



ok bye!
eimanhikmah