Saturday, June 27, 2015

343 Mission 10kg : Susut sikit

Saturday, June 27, 2015
Assalamualaikum…


Lemah betul rasa kalau kena kerja hari ni. Uwaaaa nak cuti lama2. Tadi aku bangun tidow pun lambat2, puas golek2 baru aku bangkit dari tilam. Hahaha. Tak senonoh tol.  Dah 10 hari puasa. Mission 10kg aku masih berjalan. Beriya kan aku. Tapi ada gak kantoi berapa hari aku makan nasi. Muahahahaha. Gara2 buka puasa kul 10lebih, aku terus rasa nak makan nasi, lapar gilerr weyhhhh. Hari tu aku ke Tg.Malim. kalau ikutkan boleh dapat sejam je dari KL, tapi aku yang drive terus sesat barat sampai Tg.Karang. Hahaha. Kelakar betul. Balik lalu highway, sejam dah sampai KL semula. Membazir minyak kete aku je, cis!


Tadi aku timbang berat yeayyyy turun sikit. Ada berapa kilo lagi nak kena teruskan ni. Tapi tengok kuih raya tu sedapnyeee la hai. Aku berangan nak buat popia nestum horlick tu. Anak buah aku suka betul. Tapi bila nak buat pun tak tahu lagi. Tunggu aku off day kang aku buat la. Sedap nyeeeeee. Tunggu yek nanti ucu buatkan yek untuk korang. Huhuhu


                   



27/6/2015
Berat : 74.7kg
Tinggi : 162cm
BMI : 28.5
Kategori : Gemuk (Overweight)
Total loss : 2.9kg


ok bye!
eimanhikmah


No comments: