Wednesday, June 24, 2015

340 Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Wednesday, June 24, 2015

Assalamualaikum...




















Ni aku saje2 try. Kot boleh menang ke kan voucher shopping tu boleh belanja mak aku shopping, dia suka naw shopping jubah2 kan. Sekarang koleksi jubah mak aku banyakkkkk dekat 50+++ kottttt. Hahaha


syarat mudah untuk join giveaway adalah seperti berikut :
  • tajuk entry "Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015"
  • dan daripada link tersebut, pilih 5 items daripada “Jualan Raya Meletop 2015” yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my

ni antara items yang aku pilih.


Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 80 pieces


Product: Haniya Embroidery DressPrice Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity: 80 pieces


Product: Haniya Mixed Color Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Quantity: 200 pieces



Product: Travel Durable Backpack Malaysia
Price Meletop: RM19.90
Date: 10/07/2015
Time start: 4.00pm 
Quantity: 60 units


Product: Indentation Woman Bag
Price Meletop: RM7.50
Date: 03/07/2015
Time: start: 3.00pm 
Quantity: 150 pieces


Pastu email ke give_away@nile.com.my berserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2015

link blog :
nama penuh :
no. telefon :

Tarikh tutup penyertaan pada 14 Julai 2015 dan boleh check result kat LINK ni. nak tau lebih lanjut pasal give away boleh rujuk LINK ni jugak. 

Doakan boleh menang sempena bulan puasa yang mulia ni. Hehehe


ok bye!
eimanhikmah


1 comment:

Ezy Loy said...

gud luck dear!
=)