Tuesday, June 16, 2015

333 Short Vacay : Teluk Kemang, Port Dickson

Tuesday, June 16, 2015
Assalamualaikum..




Lepas2 dah celebrate besday seharian. Esoknye terus chow pergi Teluk Kemang pulak. Memang dari gunung sampai kelaut iolls bercuti. Hahaha. Over betul. Saje nak lepak2 je ni. Sebab along dah booked apartment kan. Aku tinggal join je. Duk satu rumah ramai2. Melayan anak buah nak mandi kolam dengan mandi laut. Pastu selfie. Pergi petang sebab tunggu kak Fety balik kerja dulu. Aku memang cuti lama dah. Dalam kul 3 petang terus chow, dalam kul 5 sampai. Letak2 barang terus anak buah ajak mandi laut. Jom mari berendam sampai kembang. Huhuhu




ni masa odw nak pergi sana

petang tu mandi2 kolam depan apartment, rendam budak ni, diam je la pulak dia sebab selalu kalau kena air melalak cam apa dah. hahaha

kepopop kemang hahaha

berendam kat laut, cantik pulak gambar ni

malam tu lepak2 kt tepi pantai, makan2 mee, stimboat. nasib baik sedappp. mee goreng dia marvelousssss
esok balik dah, memang betul2 short vacay

trademark affan : buat hidung kembang! hahahah


Tamat sudah short vacay ke Cameron, celebrate besday pastu short vacay ke Teluk Kemang pulak. Dah start kerja. Lusa nak puasa dah. Dah confirm hari Khamis puasa sebab dah ada pengumuman puasa kat TV cam selalu. Tak dapat tengok sebab tengah kerja. Huhuhu. Selamat menjalani Ibadah puasa, semoga mendapat keberkatan dari-Nya. Amin.


ok bye!
eimanhikmah

No comments: