Tuesday, June 16, 2015

332 Happy Birthday To Me

Tuesday, June 16, 2015
Assalamualaikum..


Haaa ni nak cerita pasal besday iolls pulak pada 11 June hari tu. Balik dari Cameron pastu makan Yama Sushi G tu, esoknya celebrate besday iolls pulak. Memang cuti ni makan jeeee. Lepas2 makan memang tak larat nak jalan. Yang paling kelakar, aku semangat pagi2 nak amik cake kt baker, sekali baker tak buat lagi kek aku. Hahaha. Call baker, dia cakap balik kerja kang dia buat, malam kul 9 nanti datang amik kat rumah dia. Haha. Jadi siang2 tu celebrate, aku takde kek. Tapi aku ok je. Sebab bukan nak makan sekali gus kan. Kali ni aku celebrate besday kat Chili’s. Hehe. Teringat2 kentang goreng Chili’s tu sedapnyeeee la hai. Order punya order, takde kentang goreng. Ingat nak side dish tapi bila dah habis makan, tu kenyang dah, tak larat nak makan.


Lepas lepak2, jalan2. Siap pergi klinik sebab selsema. Malam tu pergi amik kek. Yeayyy kek comel ngat. Suka gilerrr. Malam tu acah2 tiup lilin dalam kete je sebab perut memang takleh masuk dah. Tengok coklat meleleh2 tu memang tergoda jugak tapi seriously takleh masuk dah. Terima kasih bagi hadiah kek comel. Hehehe. Keesokkan nya pergi Port Dickson pulak, baru makan kek tu. Sedap terangkat seyhhhh. Kang nak order lagilah.



ni lah kek besday iollss. comel kan kan kan
Sebenarnya dalam choc molten kat chili's dah tu yang tak kisah kek besday lambat sikit 
acah2 makan jagung tapi separuh gak habis hehehe
ni lah yang aku order,tapi takde kentang goreng huhuhu tapi kenyang ya amat. Alhamdulillah




Takde hadiah2 besday or suprise besday party pun. Celebrate kecik2 je. Aku ok je. Esok bawak kek pergi holiday kat PD, sekali hadap je family aku cakap sedapppp sangat. Pasni nak order lagi. Boleh order kat dkakesdezzert kat instagram. Happy Besday to me yang ke 27tahun. Still nak menikmati zaman single mingle, jangan tanya nak kawen bila. Hahaha.


ok bye!
eimanhikmah

No comments: