Tuesday, June 16, 2015

331 Food Lover : Yama Sushi G

Tuesday, June 16, 2015
Assalamualaikum..


Beberapa hari sebelum pergi CH, akak office dah plan nak pergi makan2 sushi lagi. So akak tu booked tempat tu start kul 6 petang sampai 9.30 malam. Aku punya lah speed dari CH tapi sampai KL kul 7petang gak sebab masa nak turun dari CH, ada kereta slow sangat. Sakit pulak hati kite. Huhuhu. Memang simpan perut dari CH sebab nak makan sushi ni.


Sampai je restoran ni, ada 2 orang je, akak tu dengan member lagi sorang. Campur aku dengan Ateng jadi 4 orang. Order sushi sytle ala-carte. Perghhhh memang menggugat jiwa ahh. Aku nak order pun pening sebab banyak sangat pilihan. Apa nama menu pun tak ingat, berbelit lidah iolls nak sebutnya. Hahaha.


with Kak Safa Comeyyyy
presentation sushi kt sini memang bestttt
mampu selfie je time sebab dah kenyang sangat
tapi dalam cawan martini kalau tak silap sushi udang
rasa memang meletop
With ateng
see presentation sushi sampai rasa sayang nak makan
salmon..iolls memang tak reti la nak makan yang mentah2 camni tapi kat sini punya salmon ni sedapppppp
aku, ateng, kak safa & uyun
ni sayur sushi
time ni aku kenyang sangat dah, kak safa cakap, bayar mahal2 utk selfie je. tapi aku makan banyak sangat dah time ni
balik tu rasa sengkak perut takleh jalan dah. hahaha




Alhamdulillah, sentiasa dimurahkan rezeki. Boleh makan macam2 sementara boleh makan sekarang ni. Jap lagi nak update pasal besday iollss pulak. Hehehe



ok bye!
eimanhikmah

No comments: