Monday, June 15, 2015

329 Terima Kasih Cinta

Monday, June 15, 2015
Assalamualaikum..

Hai hai. Sebab seminggu aku tak update blog. Kuikuikui. Dari atas gunung sampai ke laut aku berjalan minggu lepas. Pastu perut kembung sampai masa berborak pun aku rasa nak muntah. Hahaha. Berjalan banyak, makan banyak, duit pun habis banyak. Huhuhu. Tapi nak cite dari mula takleh pulak sebab gambar aku tak siap edit lagi. 

Tadi odw nak pergi kerja, aku terus bukak radio. Terus terlayan lagu Terima Kasih Cinta, alaaa Tasha Manshahar ft RJ tu. Layan gak lah lagu ni,  macam best pulak. Aku siap joget2 dalam kete. Hehehe. Layan dulu ahhh lagu ni.


Bisikan rindu memanggil namaku
Dirikan coretan merebahkan naluri hatiku

Usah bimbang tentang aku
Ku selalu di sisimu
Hapuskan rasa ragumu
Ku cuma ada kamu

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Hanya kamu satu saja
Tiada yang kedua
Di mana pun engkau berada
Di sini masih cinta

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Cinta, anugerah Maha Esa
Kita corak, kita gubah, kita dirikan
Seperti impian yang kita kejari
Semoga bersama hingga ke akhir nanti
Terima kasih cinta, kita kan bersama
Terima kasih cinta, buat selamanya
Seperti impian yang kita kejari
Semoga kita bersama hingga ke akhir nanti

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah




ok bye!
eimanhikmah

No comments: