Sunday, June 7, 2015

327 Texas Chicken & Restoran Munif Hijjaz

Sunday, June 7, 2015
Assalamualaikum..


Sepatutnya nak masukkan dalam segment food lover tapi tak sabar nak cerita pulak. Hahaha. Aku dari hari tu teringin sangat nak makan Texas Chicken. Duklah survey tanya member sedap ke tak sedap ke tak. Nak tau sedap ke tak sedap memang kena try la. Amik 3 pieces ayam spicy, jalapeno apa ntah. Ohhh barulah tau rasa dia cmner. Not so bad. Lebih kurang KFC tp KFC memang takleh lawan ahh kan. Yang best air boleh refill. Lepas refill aku terus kuar. Hahahaha

Bila kuar2 dari Texas Chicken, rasa lapar lagi. Sebab tadi order sikit je makan 2 orang tak cukup. Singgah kedai makan depan makan nasi goreng tomyam. Nampak tak nampak tak memang aku kuat makan. Hahahaha. Makan2 pastu aku cakap nak renew lesen, pergilah UTC Sentul tapi lupa UTC tutup sebab Hari Keputeraan, takpe ahh pergi lain kali je lah. Nak on the way, tekak terasa nak minum kopi pulak. Haaaa ada tempat kopi best. Kat Restoran Munif Hijjaz. Kopi dia terbaikkkkk. Tapi cawan kecik naw naw tak cukup iolls nak minum wehh. Tapi rasa marvellousssss. Dah kenyang2 tadi pun order lagi Chicken Mandy Rice. Hahahah. Ngap2 lagi. Hahaha


ngap ngap chicken mandy lagi

ni la kopi best tu, padahal boleh je beli yang 3 in 1 tu tapi tak terbeli pulak

chicken mandy rice




Balik2 rumah dan tidow dengan perut kenyang gilerrrr. Alhamdulillah. Kang jap lagi nak makan cendol pulak.




ok bye!
eimanhikmah

2 comments:

Ezy Loy said...

byknye makan!
xpe.. makan selagi ade nikmat makan..
=)

miss eimanhikmah said...

hehehe..tu la cik Ezy..
nti dah puasa pulak kan..