Sunday, June 7, 2015

326 Shawl 2 muka

Sunday, June 7, 2015
Assalamualaikum..

Hari ni pergi kerja pakai instant shawl. Aku tak tau la nama shawl ni apa. Hahaha. Aku panggil shawl 2 muka je. First time nampak masa aku pergi jalan2 ke Penang, aku ada try tapi macam berbelit2 je. Pastu nampak lagi kt kedai tudung, tapi tak confident lagi nak beli. Hahaha. Tapi rasa nak jugak nak jugak, aku pergi pasar Kemboja masa balik kampung hari tu, aku terus sambar sehelai. Sehelai dulu la, kite try dulu. Lepas t uterus jatuh cintaaaaaa. Sebab shawl ni labuh pastu senang giler nak pakai. Sesuai dengan muka iollss yang bulat ni. Hahaha. Pasni nak beli lagilah. Yokkkk serbu Jalan TAR. Hehehe






Senang takyah iron. Sarung2 terus siap. i loikeeeeee.


Ok nak sambung kerja.


ok bye!
eimanhikmah

2 comments:

Farrah MF said...

Senang kan ada instant shawl begini. Sarung je,..siap!

miss eimanhikmah said...

ha a mmg sng..nti nak tambah koleksi