Saturday, June 6, 2015

325 Call Me Caitlyn

Saturday, June 6, 2015
Assalamualaikum…

Orang kaya ni pelik la. Sebab banyak sangat duit, diorang sesuka hati je. Sebenarnya aku nak cerita pasal Bruce Jenner. Dulu masa muda2, punyalah handsome, juara pelari Olympic lagi tuh. Pastu kahwin dapat dua anak perempuan yang gojes giler. Pastu anak2 lelaki dengan bini lama pun handsome giler. Anak2 tiri lagilah gojes. Pastu dia kata selama ni dia berlawan2 dengan nafsu diri sendiri mengatakan dia memang nak jadi perempuan. Aku rasa macam watdehelllll la. Dah tua2 baru nak operate jadi perempuan, buang anu bawah ko tu, pastu tampal tetek pulak. Rasa euwww euuwww jek. Tapi kite boleh tengok je la, diorang ni mat saleh bukan kisah pun benda2 mcm ni. Ntah apa la perasaan family dia.

 
masa ni dia muda lagi, handsome giler time ni

dah tua pun still handsome lagi

hahaha jeles iolss tengok tetek dia weh

meletopssss uolsssss

ni edit dah ni, kengkonon tak kedut muka dia hahahaah



ok bye!

eimanhikmah

2 comments:

tenku butang said...

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 239
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

botox ke..