Saturday, June 6, 2015

323 Pak Uda Kitchen & Grill

Saturday, June 6, 2015
Assalamualaikum…


Semalam kawan aku tunjuk gambar dia dengan Elizad Sharifuddin, diorang ada buat surprise besday Ejad kat situ. Macam sedap je, macam best je. Aku terus ajak kawan aku makan kt situ jugak. Hehehe. Alang2 dah balik awal kan, jalan belum jem lagi, terus chow ke sana. Dari office dalam 15 minit je. Aku dengan kawan aku rasa eh, dekat je restaurant ni. Hahaha


Pergi 5 orang je, dua kereta. Makanan tip top, harga not so bad. Kenyang sampai malam. Recommended la. Next time boleh pergi lagi sebab agak dekat dengan rumah. Iolls kalau bab makan2 ni laju je. Hehehe



tersepasang pulak baju kitewwww 

buku menu, dalam menu ada macam2 nama..kelakar!

dah siap order, tgh tunggu order kite selfie dulu

dah sampai order kiteww


depan kedai Pak Uda Kitchen & Grill



Seronok bila balik2 kerja terus pergi lepak2. Bukan selalu, kadang kadang. Chow!



ok bye!
eimanhikmah

No comments: