Friday, June 5, 2015

321 Food Lover : Restaurant Kari Kepala Ikan SG

Friday, June 5, 2015
Assalamualaikum..

Helloooooo. Mane la aku pergi sampai tak sempat nak update blog. Kuikuikui. Beriya aku bawak balik macbook, tapi aku malas pulak nak on. Aku cuti hari tu 8 hari sebab akak aku tunang. Majlis sehari tapi aku mengemas sampai 4 hari! Aku mengemas rumah sampai rasa kaki tak jejak tanah. Hahaha.

Aku pakat nak balik dengan abang aku hari tu, senang satu kete je. Dia cakap nak balik petang2, aku ok je. Pagi2 sebelum balik aku dah merayau misi mengenyangkan perut. Aku terjah Restaurant Kari Kepala Ikan SG. Kedai makan tak ready lagi aku dah serbu masuk. Mana tak nya, baru kul 10.30pagi. Hahaha. Last2 aku makan apa yang ada je lah. Kari Ikan, otak2, sayur je. Kenyangggggggggg. Restaurant ni dekat je dengan rumah, ni dah 2 kali makan. Harga not bad sekali sekala. Part rasa memang marvellousssssss. Nanti memang nak pergi lagi. Aku ingatkan SG tu stand for sungai so meaning as Kari Kepala Ikan sungai, rupanya SG stand for Sri Gombak. Hikhikhik. Manalah iolss tau. 





Over tak aku breakfast pagi2 makan kari. Hahaha. 


ok bye!
eimanhikmah

No comments: