Wednesday, May 27, 2015

320 Wordless Wednesday : Pujuk Memujuk

Wednesday, May 27, 2015
Assalamualaikum...


Jadual kerja dah keluar, yeay aku banyak cuti panjang. Seronok nyeeeee. Tapi apa plan nak buat ek. Jalan2 best gak nih. Nak pergi jalan2 mana eh. Pergi Cameron Highlands macam best je. Teringin nye nak makan ice cream strawberry kat atas sana. Saje nak gedik2 kan. Hehehe






Aku blurrr hari ni. Entah apa aku fikir. Sedapnya aku tengok kawan aku makan pulut kuning cecah kari ayam tapi perut aku kenyang makan nasi lauk paprik tadi. Dengan perut2 aku blur jugak. Hahaha 


ok bye!
eimanhikmah

No comments: