Tuesday, May 26, 2015

319 Game of Throne

Tuesday, May 26, 2015
Assalamualaikum..


Hari ni cuti. Layan Game of Throne dulu ahh. Best pulak cite ni. Nanti nak tengok dari season 1-4 terus. Tapi tak tau bila. Hahaha. Aku tengah cuba nk memahamkan cite ni. Watak dia melambak2,ada berapa king ntah. Cmner nak paham kalau terus2 lompat season 5. Hahaha.

Aku rekod je cite ni kt HBO. Ada masa or cuti baru tengok. Ada orang ajar aku tengok cite ni. Layan gak cite ni. Kena la aku sediakan external hard disk nak amik Game of Throne dari season 1-4 nanti. 



Style novel2 omputih ni ek. Cite dia memang hebat gilerrrr. Terfikir pulak diorang buat cite mcm ni. Kalau kat Malaysia, ada Merong Mahawangsa je. Hahaha. Cite ni sebenarnya 18sx, jadi kanak2 jangan tengok hokeeeyyy. Yang besar2 je boleh tengok. Hehehe


ok bye!
eimanhikmah

No comments: