Saturday, May 23, 2015

316 Premium Hi-Tea

Saturday, May 23, 2015
Assalamualaikum…

Hari tu masa pergi outing Premium kt PD, ada duit lebih sikit. Mula2 plan nak pulangkan je tapi better buat makan2. Simple hi-tea je. Order mee goreng, meehun goreng, karipap, kuih seri muka, air sirap dengan nescafe je. Aku memang teringin sangat nak makan karipap dengan meehun goreng, Alhamdulillah dapat jugak. Kenyang makan, balik kerja terus terbongkang tidow. Hahaha.















Next time boleh plan makan2 kat luar pulak. Bila buat dalam office ni, takleh nak ketawa besar2 kan. Ni pun amik gambar senyap2 je semua. Tu aku guna shutter smile, aku suh kawan2 aku senyum lebor2, tu yang ada gambar mulut aku tutup sebab nak suh kawan aku yang senyum lebor2.

Tak lama lagi besday i olls, tak sabar nyeeee.


ok bye!
eimanhikmah

1 comment:

Ezy Loy said...

bagos perangai ni..
pas mkan tido.. haha