Saturday, May 9, 2015

301 : Throwback Thurday : Gen 10 Japanese Restaurant

Saturday, May 9, 2015
Assalamualaikum…


Sepatutnya hari Khamis aku nak wat #throwbackthursday tapi tak sempat tapi aku nak update jugak. Hehe. Aku ni bukan penggemar sushi tapi hari tu akak office ajak makan suhi tu aku cm excited pulak. Awal2 lagi aku dah bgtau, akak nanti ajar kite makan sushi tau. Dia cakap, ok. Akak tu suka makan salmon yang mentah2 tu. Aku nak makan mentah2 mmg taklah. Aku tak reti tapi aku ada try jugak. Sedap tapi rasa yek yek sikit. Hahaha.

Masa nak pergi ni, aku tengah sibuk pindah rumah. Selebet je aku rasa time ni. Aku main pakai je baju yang nampak. Hahaha. Ni dah lama ni. Awal bulan 12 tahun lepas. Akak tu beli kt Groupon je tu. Aku tukang join n tukang makan je. Makan sushi style buffet. Oleh kerana tak minat sangat makan sushi, aku lebih banyak makan kek je. Sekejap2 aku makan kek, jap lagi amik kek lagi. Hahaha

Best makan kat sini, servis pun bagus, waiters pun baik2 melayan kitorang makan. Meh la layan gambar. Kenyang sampai tak daya nak jalan dah. Hahaha. View cantik sebab nampak KLCC. Cantik gilerrrr


Malin, Aku, Ateng , Kak Safa








KLCC tu yg cantik sgt tu


ateng & aku







Next time nak pergi lagi. Dah beli dah kt Groupon cuma tak tau nak pergi bila. Nasib baik akak2 dalam gambar ni rajin melayan aku. Hahaha.


ok bye!
eimanhikmah

No comments: