Friday, May 22, 2015

314 Throwback Thursday : Final Sem Part 6 Diploma

Friday, May 22, 2015
Assalamualaikum…



Semalam tak sempat sangat nak update blog. Kerja tunggang langgang semalam. Sampai rumah, lepak2 terus tidow. Punya la penat. Nasib baik hari ni cuti. Hehehe. Cuti pun aku meround cari barang pun penat jugak. Huhuhu. Aku hari tu belek2 gambar dalam PC, aku tertengok gambar masa aku final sem part 6 Diploma. Mase ni memang dah habis exam, tinggal nak balik semenanjung je. Sebelum balik memang wajib meround bandar Kuching dulu.

Time ni aku cam kurus sikit. Makna tak nye, time ni tahun 2009. 6 tahun lepas dah. Hahaha. Tapi aku still pakai baju yang aku pakai dalam gambar ni. Dulu baju ni loose2, sekarang dah macam sarung nangka! Muahahahaa.

nurul, lako, aku, syu & ellie

jet, halis, zila, capik, budak yg sebelah capik tu junior kitorang tapi lupe nama dia hahaha

masa ni makan kat chicken hartz, sorang makan kena bayar sekali rm40 ke bape entah pastu makan sampai puas

kitorang mmg conquer tempat ni, sampai penat pekerja restoran ni kena topup je makanan sebab kitorang makan banyak hahahaha



dengan baya, baya ni dah mak orang dah, nama anak dia pun iman jugak



yang dah kenyang dah boleh kuar, ada time limit nak duk dalam restoran ni tapi tak ingat bape lama ntah, 2 jam kot


hahahaha time ni selamba giler bergambar kat atas pentas sebab nk amik gambar kt sarawak plaza tu 

filzah, baya, zila, lako & weeda


time ni tiba2 terkejut jumpa lecturer, nama lecturer tu Sir Syukri
yang pakai kemeja belang2 tu

jalan2 buat kali terakhir kat bandar Kuching, lepas ni memang tak tau lagi nak pergi bila

landmark wajib bergambar kalau datang Kuching

dah puas meround, kitorang plan main bowling pulak
bape frame ntah conquer hahaha

lako, nabila & aku



time ni memang hari2 terakhir kelas ni, tempat wajib bergambar kt dalam UiTM Sarawak kt U-floor

ni semua member2 aku, semua kerja bahagian ladang, ada yang jadi lecturer Perladangan jugak, aku je tercampak ke bidang lain hahaha


Kalau nak masuk gambar memang banyak gilerrrrr. Aku pun tak larat nak pilih. Rindu kat diorang ni sangat. Lepas2 habis2 belajar Diploma ni, ramai gak yang sambung degree kt UiTM Shah Alam. Lepas habis study kat UiTM Sarawak, aku takde rezeki nak ke sana lagi. Aku dengar yang UiTM Sarawak ni dah besarrrrr. Dah best dah. InsyaAllah ada rezeki, aku memang nak ke sana jalan2. 



Ok dah lenguh tangan.


ok bye!
eimanhikmah

No comments: