Tuesday, May 19, 2015

312 Drama Review : Dia...Isteri Luar Biasa

Tuesday, May 19, 2015
Assalamualaikum..


Drama Hati Perempuan dah habis, habis la rindu kt Tengku Zaril pulak. Muahahaha. Minggu ni start drama Dia..Isteri Luar Biasa (DILB) pulak. Aku rekod je, balik kerja kerja baru tengok. Best la gak untuk first episode kan. Layan kan je laaaaa. Yang paling aku kelakor, Keith Foo jadi lembut. Hahaha. Aku tak baca pun novel cite ni, so aku tak tau watak2 yang ada. Aku rasa lepas ni aku gila bayang kat Shukri Yahaya pulak. Ok sila geli kt situ. Hahaha. Aku dah lama minat Shukri Yahaya ni sebab dia comel. Hiks.

Drama ni pasal Dewi yang nak anak tanpa kahwin. Dia nak try nak mengandung secara haram tapi tak boleh, so dia kena cari suami kawen kontrak, lepas mengandung dia nak minta cerai tapi tak boleh sebab dia alahan teruk. Camtu lah yang aku faham dari aku baca synopsis tu. Lepas ni kena la tengok tiap2 hari untuk tau cerita sebenar. Keith Foo dengan Fathia cam match je sama cam drama Arianna Rose dulu tapi hero dalam drama ni Shukri Yahaya tu iaitu Dr.Amzar.





Aku memang dah set awal2 nak rekod drama ni petang ni. Nak tengok apa jadi. Tasabar tasabar. Hehehe


ok bye!
eimanhikmah



No comments: