Monday, April 20, 2015

291 Giveaway 1st Luarteko.Blogspot.com

Monday, April 20, 2015
Assalamulaikum..


Hari ni keje dengan perasaan cepatlah kul 6ptg. Hari ni keje masuk kul 9pagi tapi kul 7.40pagi dah sampai office sebab takut stuck lama sangat dalam jem. Sepanjang perjalanan ke office, aku tengok ada kereta rosak. Nasib baik mamat motor tu baik nk tolong tolakkan. Sebab yang driver tu uncle cina tua. Aku terfikirkan kereta aku tak berservice lagi. Uwaaaaaa bila boleh nak service ni.

Hari ni aku blogwalking. Blogwalking time keje mihahahaha. Janji keje siap sudahlah. Aku tengok kt update blog, ramai orang join contest ni, me nak join jugak lah. Aku jarang nak join contest2 ni. Kot2 ada rezeki ke kan. InsyaAllah, amin!




Haaaa bukan kemahen besar kan gambar luar teko aku letakkan. Hahaha. Blogger Luarteko , bagilah saya menang. Kuikuikui.


ok bye!
eimanhikmah




17 comments:

fizafantagirO said...

gud luck =)

miss eimanhikmah said...

fizafantagirO : thanks..hehehe

Sang Penulis said...

amboih eiman.. besar giler tepek banner. haha.. thx ye sudi join. gudluck.. follower #228

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Nampak menarik je give away tu.
Best kan kalau dpt menang..
Wish u luck.

Zaitun said...

Salam...semoga berjaya.

Ezy Loy said...

gud luck dear!

nt menang kongsi adiah ye..
hakhak

nuyui a.k.a miss YUI said...

semoga berjaya ya..

Khai♥Rin : anies said...

semoga berjaya ya! ;-)

miss eimanhikmah said...

Sang Penulis : saje letak gambar besar bagi nampak..heheheh

nurul mustafa said...

dari GA yg sama. goodluck tau. Follow sini jugak ^_^

miss eimanhikmah said...

Sang Penulis: Thanks! i loikee org pgl eiman..hehe

miss eimanhikmah said...

Miss Mirror a.k.a Sam ; saje join kot ada rezeki hehe

miss eimanhikmah said...

Zaitun : InsyaAllah..kot ada rezeki

miss eimanhikmah said...

Ezy Loy : join la sekali, kot menang boleh kongsi jugak dgn kite
hehe

Mrs Yatie said...

Good Luck :)
PG datang dari segmen yang sama :)
http://mrsyatie.blogspot.com/2015/04/giveaway-1st-luartekoblogspotcom.html

Kieyrah Zaki said...

Kirah dari ssgmen yang sama ^^
Gud Luck :)
http://kieyrah97.blogspot.com/2015/05/giveaway-1st-luartekoblogspotcom.html

Mad Parihh said...

salam singgah dari GA sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-1st-luartekoblogspotcom.html