Sunday, April 19, 2015

290 Weekend Potluck

Sunday, April 19, 2015
Assalamualaikum…


Hari ni aku dengan officemate wat potluck. Sebab hari ahad kt office ni takde sumber makanan. Ada hotel je. Kalau makan kt hotel jawabnye tak berbayar lah parking kete aku. Hahaha. Tengok betapa mahalnye makanan kt Hotel tu. Part potluck aku paling best, aku bawak nasik jek. Hahaha. Aku amik yang paling senang je. Masak 5 cawan nasi makan untuk 8 orang. Cukup la kot.



ada tambahan kfc lagi dalam pinggan
perut sudahhhhh kenyannggggg



Ada lauk ayam asam pedam, sambal sotong, sayur kacang bunga kobis goreng, telur goreng plus KFC. Alhamdulillah. Minggu depan kalau kerja hari ahad lagi, boleh la potluck lagi.


ok bye!
eimanhikmah



p/s : asyik sibuk je, kulit muka aku jadi kering semula dan mengelupas ><' sedih!



3 comments:

Ezy Loy said...

fuhh bestnye makan2..
nk join!
haha

miss eimanhikmah said...

cik Ezy : jom la join, kenyang gilerrr perut
hehehe

Khai♥Rin : anies said...

waaaaaaa kenapa x ajak sy sekali? ;-)