Thursday, April 16, 2015

284 Penang Heritage Roti Benggali

Thursday, April 16, 2015
Assalamualaikum …

Alahai kesibukan dari balik kampung sampai sekarang tak habis2. Tak sempat2 nak update blog ni. Tapi aku akan cerita slow2 apa yang aku buat selama ni. Banyak giler nak cerita. Semalam angin aku cam best je walaupun duit dihujung tanduk. Kata orang, rezeki mendatang tu membahagiakan jadi tak ingat duka yang melanda. Wahhh aku bermadah gitewww.

Semalam aku cuti, aku teringin nak makan roti benggali. Aku amik 3 jenis roti. Charcoal bread sapu planta & kaya, Chocolate bread sapu planta & kaya  dengan Original bread sapu dengan nuttella. Tamak kan.  Semua sekali RM14.50 pastu banyak giler sebab dah potong2. Makan la aku dengan hati gumbiraaaaa. 

Nama kedai roti ni Penang Heritage Roti Benggali. Aku dah siap upload dalam Instagram #penangheritagerotibenggali gitewwww. Kedai ni no.05 area Sri Gombak dalam2 sikit depan Petron. Sampai hari ni tak habis lagi makan. Takyah pergi Penang nak makan roti Penang. Hehe


menu2 roti tu




 
muka orang dengan lahapnyeeee



 Aku makan Charcoal Bread tu sedappppp giler.


ok bye!
eimanhikmah

No comments: