Thursday, April 9, 2015

283 Bridesmaid

Thursday, April 9, 2015
Assamualaikum..


Aku menyesssaalllll giler tak bawak macbook. Jenuh nak taip banyak2 siap typo. Isk! Jap2 aku pakai tab,jap lagi aku pakai hp pulak. Huhuhu

Semalam akak aku offer jadi bridesmaid dia. First time jadi bridesmaid,aku pulak excited. Hehe.

Semalam aku teman dia book fotographer. Wahhh sekarang org bg ipad utk album kahwin. Gilerrrr ahh. Takyah dah nak wat album ke apa. Kalau org nk tengok gambar kahwin,hulur je ipad terus boleh tengok. Camtu kan skrg ni.


acah2 pakai bunga kt kepala mase kt studio gambar semalam


bye!
eimanhikmah

No comments: