Thursday, March 26, 2015

274 Seriously bosan

Thursday, March 26, 2015
Assalamualaikum...


Hari ni aku seriously bosan. Bosan dengan cara kerja another department yang aku paksa-rela kena join. Dah la join department atas dasar membantu sahaja tapi dengan membantu tu, semua kesalahan ditimbulkan. Aku geram plus bosan. Bukan takleh nak tegur aku depan2, bagitau salah apa. Ni nak email pastu cc dengan bosses semua, pastu aku kena sound dengan boss sekali. Aku bengang. Kalau bagitau aku personally, aku boleh terima dan aku takkan ulang kesalahan tu lagi.


Aku mengadu kat kawan2 aku tapi aku cakap kuat2 supaya orang yang tuduh aku tu bengang terasa. Tapi tak taulah kalau tak terasa. Aku kalau boleh nak update blog benda yang happy2 je. Tapi hari ni aku bengang giler. Mamat sebelah aku pandai pulak pujuk aku, dihulurnya jajan sotong kering tapi aku tak makan. Aku tak makan jajan sotong kering yang halus2 tu. Pujukan tak berjaya. Aku tetap bengang.

Arghhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!



bye!
eimanhikmah

No comments: