Wednesday, March 18, 2015

268 Sabar separuh dari iman

Wednesday, March 18, 2015
Assalamualaikum..

Semalam kerja banyak sangat. Bertimbun2 email aku dapat. Dalam kul 3.30pm dapat email dari bos suh create email untuk work process. Bagi masa setengah jam, memang tak siap la kul 4pm. Last2 aku amik terpaksa amik short break untuk setelkan email pastu aku send to all officemate. Kul 5.10pm aku balik. Aku taknak balik lambat sebab jalan jem giler. nanti terlepas nak tengok Teman Lelaki Upahan. Semalam banyak scene sedih. Sesedih sesendu hati aku semalam.


Aku dapat bertimbun2 email termasuk bos yang suka cari salah orang. Aku geram betul. Ko tak wat kerja, aku yang salah. Aku mengamuk kat bos lagi satu, tergagap2 nak jawab. Dia pun cakap bos pompuan tu meroyan hari ni, period kot. Huhuhu.


Ok lupakan kisah kerja, semalam aku memang nak update blog. Tapi takde masa nak taip, idea dah ada tapi tak sempat nak wat. Sedih wuwuwuwuwu. Sebab janji nak update setiap hari. Ok ni update satu, kang kalau rajin, kalau rajin ye petang kang aku update lagi. Kot2 petang ni aku tak mengamuk dengan bos aku ke kan. Hahaha.

Semalam hari memang serba tak kena.

Eiman sabar. Sabar Eiman.




bye!
eimanhikmah

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

betoi2

mr boroboro said...

Nurzakiah Hanum : semoga hari ni lebih baik dari semalam

Ezy Loy said...

biasa la tu.. kdg2 dlm semggu ade satu hari yg dipgl hari serba tak kena..
arap sabo ye..
esok2 hari menceriakan kite plak.. hehe

mr boroboro said...

Ezy Loy : tu la..InsyaAllah...semoga hari ni lebih baik dr semalam

BTS said...

sabar dan sabar
selagi ada kerja nak kena buat maknanya kita masih diperlukan