Monday, March 16, 2015

267 Follow la Instagram

Monday, March 16, 2015
Assalamualaikum…


Selamat pagi Isnin. Semalam sebelum tidow, aku cakap kat akak aku nak kuar awal awal sebab nak dapatkan parking murah. Tapi last last aku kuar lambat jugak dan aku parking kat tempat mahal. Menangis. Sebab rate parking kalau kerja pagi mesti mahal giler. Sabar je la. Nasib baik boleh claim. Hehe. Settlekan makanan anak anak kucing dan pasir syisyi diorang, aku geraklah pergi kerja. Hari ni pakai baju kurung bertudung hijau hewhewhew.

Siapa takde Instagram? Of coz semua orang ada Intagram kan. Mostly lah.  Aku suka selfie. Time drive selfie. Time makan selfie. Time jalan jalan selfie. Semua nak selfie. Jadi semua gambar Instagram aku memang la gambar selfie. Hehe. Orang perasan camtulah. Takde kerja lain, selfie saje. 
 
Jadi kat instagram aku penuh gambar selfie aku. Haha. Orang kalau perasan memang camtu. Takde benda nak update, update muka sendiri. Meh la follow instagram aku.


Sejak akhir akhir ni ada ramai orang follow aku, especially yang jual jual tu. Bagi aku, aku ok je. Orang follow aku, aku follow balik. Apa salahnya. Boleh aku cuci mata tengok apa yang diorang jual. takyah private sangatlah Instagram ko tuh! Menyampah aku. Eh over pulak. Hehee.


follow la insta aku 'eimanhikmah'

ekk selfie lagikkkkk

Ok nak sambung buat kerja. Ni namanya takde kerja, kite cari kerja. Selagi melampaui batas, menutup aurat. Apa salahnya kan kan kan.


bye!
eimanhikmah


10 comments:

Ezy Loy said...

haa.. jgn lupe follow ezy..
@ezyloy

hewhew..

mr boroboro said...

Ok2,,jap lg kite follow..tehee

FAYYADHAH said...

hai..
hehehe follow ler insta kitee. fayyadhah_yad. ekekeke

mr boroboro said...

cik FAYYADHAH : ok, jap lg kite follow ek...hehe
thanks dh follow kitew

Tomtins Christin said...

nice post! nice to meet you!
my instagram @csw2324! lets follow each other

mr boroboro said...

i will follow you! thanks Tomtins Christin!

Nurzakiah Hanum said...

singgah n follow back

mr boroboro said...

Nurzakiah Hanum : Ok, follow back too

Ezwan Amrin said...

ada instagram, tp dah tak active...huhu...

mr boroboro said...

Ezwan Amrin : nape tak active? kalau tak boleh follow