Sunday, March 15, 2015

265 Senyum tak perlu kata apa apa

Sunday, March 15, 2015
Assalamualaikum...

Hari ni kerja. Ahad kerja. Kite senyum tak kata apa apa. Hahaha. Jeles aku tengok akak aku tidow lagi. Aku sengaja tak kejut dia supaya dia tak pergi hot balloon kt Putrajaya. Hohoho aku kejam. Sebab aku tak pergikan. Aku cakap kat akak aku, janganlah pergi hot balloon, nanti adik jeles. Akak aku cakap kat ko bengonglah wek wek wek. Haha. 

Aku suka kerja ahad sebab jalan lengang dan parking kt office aku murah. Jalan pergi kerja smooth je, aku harap kerja aku pun smooth sama cam perjalanan aku ke office tadi. InsyaAllah.

Senyum tak perlu kata apa apa.

sedapnya makan lempeng coklat nih!

Doakan terbaik untuk aku ye kawan kawan.

bye!
eimanhikmah

2 comments:

Ezy Loy said...

best pe keje ari ahad..
kat ganu mmg keje ari ahad..
ekeke

mr boroboro said...

cik Ezy Loy : memang best pun..pastu kejap je dah hari kamis, n jumaat cuti hehehe