Thursday, March 12, 2015

263 Astro Muffin Thursday

Thursday, March 12, 2015
Assalamualaikum..


Hari ni kat office ada muffin day. Tema hari ni kena pakai baju purple. Dapat email semalam, baca lebih kurang je. Ingat ingat lupa pasal muffin day ni. Time nak pergi kerja tadi, baru teringat purple day, terus sarung t-shirt purple dengan tudung purple siap kasut purple. Suka sebenarnya sebab dapat muffin free tapi kan diet, aku takut nak makan tapi bila dapat free takkan aku nak tengok je kan. Hehe. Confirm aku makan punya. Hahaha








muka tak sabar nak makan muffin

selfie sebelum dapat muffin

yeay dah dapat muffin, boss baik siap round kt semua meja untuk bagi semua orang muffin

ni lah muffin nye, comel je

kasut purple yang aku cakap tu..hehe
Habis diet aku, hahaha. Kira dah cheat satu hari. Matilanak. Esok kena zumba zumba untuk hilangkan kadar gula dalam darah. Yeay esok cuti!

bye!
eimanhikmah

2 comments:

Ezy Loy said...

1st time dgr muffin thursday.. ihiks.

comel nye muffin.. mtk sikit!
tehee

mr boroboro said...

cik Ezy Loy : muffin tu muffin biase je, cuma diorg bg muffin hari khamis, jadi la muffin thursday..haha