Friday, February 27, 2015

255 Mirjana Puhar ANTM Cycle 21 mati kena bunuh

Friday, February 27, 2015
Assalamualaulikum..

Kegigihan update blog tengah malam. Sebabbbb esok aku cuti. Hahaha.Ada can nak tidow lambat,perut kenyang makan nasi lemak greenwood,pastu balik rumah,balik balik terus mandi pastu golek golek depan tv. Tv on tapi aku duk godeh godeh handphone. Huhuhu. Ni takpe lagi,online sorang sorang. Orang tak sakit hati tengok aku. Bak kata himpunan cite lawak camni. Sentap mak nak. Kuikuikui.



Pagi-pagi lagi akak aku dah sms aku bagitau yang Mirjana ANTM cycle 21 dah mati kena bunuh kat US. Pastu tuh aku google punya google, ha a betul yang Mirjana dah mati. Muda lagi, kalau tak silap dalam umur 18 ke 19 ke 20 tahun. Sebab ANTM cycle 21 tu siar tahun lepas kan. 




Aku takde la minat sangat si Mirjana ni. Cakap besar, berlagak cuma aku suka Mirjana ni sebab dia muda tapi dia berani. Dia berani menyuarakan pendapat dia sendiri. Dia kuat semangat. Dia tau apa yang dia buat. Tu yang aku nampak kat Mirjana ni. Kalau dia nak sesuatu, dia mesti buat sungguh-sungguh. Dalam ANTM cycle 21 tu, dia terkeluar masa minggu ke-10.

Aku bukak Instagram kawan-kawan ANTM dia, ramai yang berdoa untuk dia. Muda lagi tapi mati dengan menyayat hati. Takde rezeki dia nak jadi model sampai ke tua. Kesian mati kena bunuh. Oleh kerana aku minat tengok ANTM tu, jadi terkejut jugaklah dengan berita ni. Tapi aku lagi sedih masa Paul Walker yang mati eksiden. Kehkehkeh.





Kita yang Islam ni, banyak-banyak bertaubat. Jangan selalu buat dosa. Mati tak kira umur. 

Siapa tak kenal Mirjana ni, ni aku tunjuk gambar dia. Cantik dia ni.




ok la tu saje.

bye! 
eimanhikmah

No comments: