Sunday, December 16, 2012

234 Semua orang busy ke?

Sunday, December 16, 2012
Assalamualaikum!


Ehmmm nak cerita apa eh hari ni. Blog ni memang jarang-jarang buka, apatah lagi nak jenguk-jenguk blog orang lain. Bukan apa. Sibuk. Kalau cuti je, time tu la nak berehat, lepak-lepak atas katil. Layan tv dari pagi sampai petang! Serius rindu zaman belajar. Sebelum pergi kelas, sempat lagi update blog. Balik kelas sempat jugak update blog. Hehe


Masa tu banyak gila cerita nak diceritakan. Kecik-kecik pun ada jugak nak cerita. Hehe. Tapi sekarang, ehmmm tak ada benda sangat nak cerita. Ada nak cerita tapi cam tak sesuai nak cerita. Pasal diri sendiri takde apa nak cerita sangat. I don't have a awesome life.


Cuma bersyukur dengan nikmat yang diberikan Allah. Sedikit tertekan. Tapi diamkan saje. Tak best la nak cerita kat blog pasal kesusahan diri sendiri kan kan kan. Pagi tadi, housemate datang bilik, bagitau yang dia kemalangan malam tadi. Sian dia. saya pun pernah jugak kemalangan masa duk KL. Tapi....diam jek la. Kisah dah berlalu.


Tadi tiba-tiba teringin nak update blog, and baca blog-blog kot-kot ada la favourite blogger update blog tapi takde! keciwaaa.. Sekarang cam perasan, semua orang dah jarang-jarang update blog. Saya pun sama! Mengaku jugak!


KENAPA EH??


Semua orang BUSY EH~?


Saya juga BUSY!


Betul kot. Semua orang busy.


Dulu bukan main. Pompang pompang sana sini. Bab kalau berjalan sana sini. 3 4 5 page blog tak cukup nak update blog. Sekarang non hado..


Ehmmm semua orang busy ke???
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com




No comments: