Sunday, May 20, 2012

219 Kalau camni la caranya, habis la dinding bilik aku!

Sunday, May 20, 2012
Assalamualaikum...



Minggu ni memang best. Mula-mula pergi makan ais kacang. Lepak-lepak jap. Main game drive kereta. Pastu pergi karoke. Lepas karoke main bowling pulak. Lepas bowling makan kt kfc. Full schedule. Hehe. Padahal tak plan pun. Terima kasih sebab teman kita! Hikhik



Nak wat semua tu takyah pergi jauh-jauh. Kat Selayang Mall ada dah semua. Cuma minggu ni tak tengok wayang. Lama dah tengok wayang. Last tengok The Avengers dulu. Tunggu minggu minggu depan depan la. Dengar cerita Dark Shadow cam best je! *sabar sabar*



Keluar dari Selayang Mall, helmet banjir sudahhhh. Basah siap bertakung air. Lawak betul lah! Selamba je la balik. 3 minit sampai rumah. Tiada masalah! Haha




Sekrang ada hobi baru. Suka sangat print gambar. Actually bukan hobi baru tapi hobi lama yang baru diperbaharui. Boleh gitu? Hehe. Ye lah printer depan mata. Duk je la print apa kita suka kan. Dah print takkan nk simpan pulak kan. Mari la kita tampal kt dinding bagi penuh. Gambar-gambar orang kesayangan apa salahnya kan. Rindu pun ada jugak. Letak gambar mereka kat dinding boleh hilang rindu kan. 




Tapi kalau cmni la hobi baru tu, penuh dinding bilik kita yang comey lotey ni!










Cantik tak? Nama pun takde kerja kan. Mari kita cari kerja. Buat benda yang berfaedah. Yang penting kita happy. Kan kan kan.





Terima kasih kepada pembaca setia tu. Dia selalu baca tapi dia taknak ngaku. Hehe. Terima kasih banyak-banyak.








2 comments:

Ezy Chiaki said...

bestnye boleh maen print2.. hikhik

miss shizakiena said...

cik ezy chiaki = mmg seronok dpt print2..pastu tmpal2 kt dinding..buat hilang rindu! =)