Tuesday, May 8, 2012

215 Gathering again

Tuesday, May 8, 2012
Assalamualaikum u all!!



Gathering again. Bunyi cam selalu join tapi sebenarnya ni baru 1st time join gathering ni. Kali ni buat kt Midvalley. Dan saya pun baru second time pergi Midvalley ni. Haha. Kantoi sudah. Mana taknya suh cari Mcd pun pergi sampai tempat parking kereta. Terpaksa lagi naik atas semula. Nampak sangat jakun sangat kan. Haha. Seriously saya bukan kaki nak pergi Midvalley selalu. Buat apa nak pergi tempat yang sesak2 kalau ada tempat yang tak sesak kan. *alasan sangat* hahaha.




Jadi dengan beraninya saya pergi Midvalley naik KTM woooo. Ni pun 1st time pergi sana naik train. Kita selalu drive je. Jadi naik public transport gini memang tak biase la. Nasib baik la naik train ni sekali jek. Takyah tukar2. Kalau tukar mau mati kutu kt KL sentral tu. 



Aktiviti masa gathering adalah makan2. Part paling saya suka! weeeee~~~


dk kalau makan mmg tak ingt donia. haha

sedap. tak ingt nama lah! nti nk ajak dia makan kt sini jgk! next gaji. hehe

sambal ikan bilis nye pizza. tak sempat nk rasa dh habis. next time boleh order byk2.

ni pun sama. makan penuh2 mulut..haha



saya tetap comel2 kt mana2. blueekkkk

and again!

semua yang ada. Jz, dk,cepot,zue,hanim n ina

cik yah n cik qah

herot berot minum air! dh tak comel pulak...bluekkk lg sekali











kt Midvalley pun nk bergambar ala2 mcm pasukan rugby! Haha. Janji bahagia sudehhh. Lama tak jumpa diorang ni. Sekali jumpa gegak gempita tempat ni.






Next time boleh plan jumpa lg. Tak tau lg. Tunggu next time gathering. Miss u all! mmuuaahhh mmuuaahhh










till then. tata!






salam~~

2 comments:

[sutera kasih] said...

bestnya bole gathering

miss shizakiena said...

ha a..lama tak jumpa..kalau buat gathering kecoh di buat nye!