Friday, May 4, 2012

213 Canopy Walkway

Friday, May 4, 2012
Assalamualaikum... 



Hari ni duduk office takde buat kerja. Orang office pergi mana ntah. Ada kursus kot. Kitorang ape lg plan nak naik Canopy Walk la. Actually diorang dah naik semalam tp tak dapat lalu dekat hanging brigde tu sebab hujan lebat. Jadi diorang plan nak pergi hari ni pulak. Since kt office takde orang, kitorang cabut la pergi ke Canopy Walk ni.


Jauh gak jalan kaki ke dalam sana. Kena daki bukit sikit. Siap bawal bekal biskut, air sebotol. Orang cina yang datang jogging tu rileks je tangan kosong. Hahaha Cuaca cantik sangat lah! Tak hujan dan tak berkabus pun. Berpeluh-peluh masa sampai atas sana. Hehe. Tapi takpe janji puas hati kan. Tercapai jugak hasrat nak naik atas sana.














































Sampai office tengahari tu terus letih gila sampai tertidow! hahaha..


Apa nak jadi la ni! Tido kejap je! Hehehe

No comments: